Yhteistyötä?

Minulle itselleni tärkeimpiä tuote tai palvelukokemuksia on ne, jotka tulevat tavallisten ihmisten suusta. Siksi etsin usein tavallisten ihmisten kokemuksia jos olen epävarma jonkin tuotteen tai palvelun ostosta. Kiinnostaisiko sinua tai edustamaasi yritystä tehdä yhteistyötä kanssani?

Kommammaa on eniten perheblogi pikkulapsiperheen arjesta, mutta se sisältää myös ison läjän äidin valokuvausta ja käsityöharrastuksia. Olen aina ollut enemmän kuin vähemmän Do It Yourself -ihminen ja olen aina innokas kokeilemaan jotain uutta. Omien lasten syntymän myötä olen löytänyt ompelun ilon aivan uudelleen ja rakastan kauniita kankaita ja fiilistelen itse tehtyjä vaatteita.

Blogi sisältää meidän perheen elämää, jossa iloitaan reilusti kun siihen on aihetta ja huudetaan tanatukele, jos asiat ei mene ihan putkeen. Vanhempien arkea vauhdittaa 2011 ja 2013 syntyneet pojat ja äidin vatsaa kasvattaa heinäkuussa 2017 syntyvä perheenlisä, joten menoa ja meininkiä ei puutu tältä matkalta.

Blogini tavanomaisin lukija on 25-34 vuotias nainen ja jaetulla toisella sijalla on sekä 18-24 vuotiaat, että 35-44 vuotiaat. Lukijoistani osa on myös miehiä. Olen avoin kaikille ehdotuksille - otathan yhteyttä minuun sähköpostilla kommammaa @ gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja vai ruusuja? Kiitos kommentistasi!